Military, holidays, strong love and break up's

Benim askerim<3

Savnet er utrolig stort! Denne helgen har vi snakka mye sammen på facetime! Flere ganger til dagen! Det tar virkelig igjen for den dårlige perioden vi hadde for en stund tilbake siden hvor det var veldig lite kontakt. Ilker reiser mest sannsynlig hjem i dag i tre uker, da blir det også mye prating. Det skal bli fantastisk:) Når han kommer tilbake til militæret er det kun TO måneder igjen, så er "vi" ferdig for alltid. Jeg sier vi, fordi det føles som vi er i dette sammen, eller vi ER i det sammen.

Tiden i militæret er ikke noe jeg kommer til å se negativt tilbake på, tvert imot. VI som et par har vokst sykt mye det siste året og sammen er vi sterkere enn noen gang. Jeg tror også Ilker har hatt veldig god tid til å tenke gjennom hva han vil og om han er klar for et fast forhold. Det virker ihvertfall som han er mye mer bestemt på at NÅ skal vi komme oss gjennom dette med avstand osv.

Like før Ilker reiste inn i militæret sist vinter, skjedde det noe som gjorde at det nesten ble slutt mellom oss. Eller.. Det ble slutt, men jeg reiste ned og ble en uke kun noen dager før han skulle inn i militæret og da lovet jeg han at jeg skulle vente på han. Jeg har alltid sagt til både meg selv og andre jenter som har kjæresten/mannen i militæret: Kommer vi oss gjennom dette, kommer vi oss gjennom ALT!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marita.K

Marita.K

20, Stavanger

Velkommen til min blogg. Dette er en blogg om mitt liv i et avstandsforhold. Hjemme, i Tyrkia og rundt over alt.

Kategorier

Arkiv

hits