Ny tur?

Jeg klør virkelig i fingrene etter å bestille denne turen. Bare for å ha den i boks og ha en ny dato å telle ned til.

Men.. Slik som situasjonen er nå, så bør jeg nok vente litt til. Vente å se om ting går i orden. Jeg aner jo ikke om jeg i det hele tatt har jobb på dette tidspunktet. Og om jeg har jobb, klarer jeg å fikse meg ferie så kjappt etter å ha startet en ny plass.. Er mange ting å tenke på. Men skulle aller helst satt meg på flyet i morgen. Sånn blir det nok ikke desverre :/

Vi får ta en dag av gangen framover. Satse på at alt ordner seg og at billetten ikke stiger for mye i pris. Dette er den billigste billetten jeg noen gang har funnet fra Stavanger på vinterstid. Kanskje derfor den er ekstremt fristende. I tillegg til at dette tidspunktet hadde passet perfekt med tanke på om vi skal søke besøksvisum til våren.

Jeg tror neste år blir bra for oss. Forhåpentligvis kommer Ilker hit to ganger iløpet av 2015. Ingenting hadde vært bedre. Vi er begge klar over at vi fortsatt har en del år med avstand forran oss før vi kan søke familiegjenforening, og han eventuelt kan flytte hit for alltid. Og da hjelper det veldig om vi klarer å få til at Ilker kommer hit et par ganger i tillegg til mine turer i løpet av ett år.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marita.K

Marita.K

20, Stavanger

Velkommen til min blogg. Dette er en blogg om mitt liv i et avstandsforhold. Hjemme, i Tyrkia og rundt over alt.

Kategorier

Arkiv

hits