Ting blir bedre, men aldri godt nok.

Husker dere innlegget jeg skrev for en tid tilbake siden ang det å være utakknemlig? Nå er jeg inni en slik periode igjen.

Endelig - etter å ha søkt etter jobber siden rundt September har jeg nå fått meg et vikariat. Istedenfor å være glad for dette irriterer jeg meg over tusen andre ting.

Ilker og jeg - elller JEG er inni en sykt dårlig periode for tiden hvor jeg har gitt opp. Det er ikke slutt mellom oss, men det føles ut som det for min del, langt inne et sted vet jeg at dette bare er TULL og vil helst be om at noen slår meg i hodet og ber meg om å våkne opp fra dette marerittet.. Ilker stakkars, han gjør så godt han kan for oppmuntre meg, men plutselig sier han et feil ord så klikker det for meg igjen.. Dette sliter på forholdet og jeg skulle faktisk ønske at Ilker noen ganger var litt strengere mot meg slik at jeg ikke oppfører meg som en bortskjemt drittunge hver gang jeg er i dårlig humør - som foresten er ganske ofte nå på denne tiden av året.

Ting ser så bra ut på sosiale medier. Jeg elsker å lese og lage slike bilder som dette - men hva skal jeg skrive på dem da? Hadde jeg skrevet tankene mine slik og postet det på facebook så tror jeg folk hadde trodd jeg var blitt gal. Nå sier jeg ikke at ting som blir skrevet ikke stemmer, for det gjør de så absolutt, jeg elsker Ilker, og han betyr utrolig mye for meg. Men ting har vært utrolig vanskelige i det siste. I desember fikk jeg 0kr utbetalt i lønn pga en misforståelse, så pr dags dato lever jeg på penger jeg ikke har. Det som også skjer etter denne "lønningen" er at planen vår om å få Ilker her på besøksvisum til våren gikk opp i røyk. På toppen av det hele har jeg nå ikke RÅD til å reise til Tyrkia når han er ferdig i militæret.. Og alt dette går utover han som faktisk bare gjør så godt han kan i militæret og i tillegg være en god kjæreste.

Drittkjerring...

Sorry for et rotete innlegg. Mange frustrerende tanker på en gang.

2 kommentarer

Ida-Michelle

05.01.2015 kl.23:37

Så fint at du våger å dele(selv om det erskummelt!) -husk at Ilker er glad i deg for den du er, uavhengig av gode eller dårlige perioder.. og sier du til han hvordan du føler det om det hele, så kanskje han kan forstå enda mer?

Alle mennesker møter på større eller mindre nedturer på sin vei, og økonomi og ting i den duren, er jo noe vi mennesker er veldig avhengige av for å få ting til å gå rundt -så når slike prosesser stopper litt opp, så er det ikke rart at det går ut over hvordan en har det, og kan være med å påvirke andre ting i livet.

Håper ting ordner seg fortest mulig for deg(/dere.)

Ønsker deg en fin start på det nye året<3

(Gratulerer så mye med jobb, forresten!)

Marita.K

05.01.2015 kl.23:44

Ida-Michelle: tusen takk for en FLOTT skrevet kommentar Ida-Michelle! <3 det vil alltid være oppturer og nedturer, kanskje er jeg en person som går litt lenger ned en nødvendig i visse situasjoner- dette er Ilker heldigvis klar over og han stiller opp og gjør alt han kan, nettopp derfor jeg ikke vet hva jeg skulle gjort uten en person som han i disse periodene. Bare synd at det er han det går kraftigst utover, men det viser vel bare at han er den som står meg nærmest også. Vi kommer oss gjennom dette :) tusen takk og det samme - er ofte innom bloggen din og følger med på hvordan det går :) du er god! <3

Skriv en ny kommentar

Marita.K

Marita.K

20, Stavanger

Velkommen til min blogg. Dette er en blogg om mitt liv i et avstandsforhold. Hjemme, i Tyrkia og rundt over alt.

Kategorier

Arkiv

hits